dijous, de gener 31, 2008

Los Informáticos

No hi ha res que m'arregli un mal dia que fer-me un tip de riure; i des de que tinc aquesta sèrie tinc una bona dosi assegurada cada setmana.

Segons wikipedia, el nom de la sèrie és un joc de paraules sense traducció. Fa alusió a IT (Information Technologies) que és el com es nomena els departament d'informàtica en anglès i al fet que passin de dos a tres membres.

Les històries barregen a parts iguals realitat i surrealisme de tal manera que ja no saps quan acaba i comença una o altre. Com vaig escoltar una vegada a un guionista, de vegades la realitat pot ser tan surrealista que la gent no se l'acaba de creure.

La llàstima es que hi ha pocs episodis però són d'aquells que marcaran època.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Un pèl exagerat però s'aproxima bastant a la vida real. Si que és una llàstima que només hi haja 12 capítols. Així encara seran més de culte.
Una d'aquestes séries indispensables.

Una ha dit...

Me repasaré la revista o la guía del descodificador para grabarla entera,no he tenido tiempo de grabarla.Ya están repitiendo seguidos los capítulos de Los Tudor y es una nueva oportunidad para verlos.La verdad que me compensa mucho ese trasto del digital + porque repiten tanto y en varios canales ,igual películas nuevas,antiguas,muy antiguas o series que es imposible que no haya algo que no valga la pena. Este nuevo descodificador es un disco duro de 160 Gb,se programa muy bien,lo tengo ya lleno porque he grabado películas de Charlot que no habia visto y otras muchas.
Las de Dexter y Californication no son sólamente las típicas series de acción,asesinos o gentes de vida llamativas, hay un trasfondo de reflexión importante sobre la manera de vivir,las problemáticas personales.Dexter daría tema para un buen debate.