dijous, de gener 24, 2008

Les etiquetes

En un principi va ser el buit.

Escrivia els comentari, els penjava i no em preocupava de classificar-los.

Un dia vaig veure que tothom etiquetava. Cada comentari era rigurosament classificat, de tal manera que podies veure perfectament la linia de pensament de cada bloc. Em va agradar.

Un dia em va donar per possar etiquetes. Al principi era fàcil, volia poques i per aquest bloc m'era suficient però quan vaig migrar B de Llibre no se'm va acudir res més que etiquetar els llibres que comentava.

Al principi era fàcil, volia poques però els llibres es generalitzaven i les etiquetes es multiplicaven. Cada vegada que introduia una de nova revisava totes les entrades que podien haver estar afectades per afegir-la.

Al final ha vingut el caos, tinc moltes etiquetes però cada llibre que comento en crearia una de nova perquè cada llibre és únic. Però si ho fes tindria tantes etiquetes per llibres.

Arribats a aquest punt de confusió extrema ja no sé si clasificar per autors, per generes, per èpoques o per res més. Potser el millor seria el retorn al buit ja que a ningú li agrada que el jutgin perquè algú li ha penjat una etiqueta arbitrariament.

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Sí que és díficil etiquetar, tant per l'etiquetador com per l'etiquetat. Resumint que jo també hi tinc un lio

Una ha dit...

A mí también me ocurre asi que tengo algo a modo de cajón de sastre que llamo "personal",las de cine,música no dan problema o temas de actualidad. Estuve un tiempo cambiándolas hasta que encontré un modo que me satisficiera.

Mireia ha dit...

Tens un meme, si et ve de gust