dimarts, de gener 22, 2008

El tonto del pueblo

Sant Gregori és un poble que hi ha a pocs quilòmetres de Girona. És un poble molt exclusiu, on els pocs immigrants que hi han són anglesos o alemanys que hi viuen afincats. Hi ha pocs pisos, gairebé tot són cases. En fí, un petit paradís.

Llorà és un poble que hi ha una mica més endins, a l'entrada de la vall de la Llèmena, moltes cases voltades de tanques al mig de la natura.

Llorà i Sant Gregori tenen en comú que volen ser pobles envejats per la seva bona qualitat de vida però no es lliuren de viure en un món boig on tot s'enganxa per molt que et vulguis aïllar.

Sant Gregori ja es va fer famós, ja fa uns anys, quan un adolescent va matar un altre, per una discusió sobre la propietat sobre les plantes de marihuana que tenien plantades. Ara, "el tonto del pueblo" es dedicava a fer rallies per les, ja per si, perilloses carreteres veïnals i penjar-ho al youtube, fins que, un anònim el va denunciar (se suposa que algú fart de trobar-se'l).


1 comentari:

Una ha dit...

Más que tonto del pueblo es un asesino potencial o un descerebrado.
Yo también soy de pueblo y el tonto de mi pueblo siempre fueron seres adorables,solían ser estas personas con minusvalías psíquicas a los que todo el pueblo trataba con deferencia y cariño,aunque los niños/as les hicieran alguna que otra barrabasada de las que se arrepentían ,lógicamente,al hacerse mayores.
A una de ellas,una chica con hidrocefalia,que en aquella época ni sabíamos que existía tal cosa,la recuerdo con especial cariño.