dimecres, d’octubre 24, 2007

Meme

Vet aqui que era un noi que sempre estava a la última en informàtica i fa molts anys va veure que allò de les pàgines webs quedava per les grans marques i els negocis i que els petits usuaris, com era i és ell, tenien una nova eina d'expressió que era el bloc.

Per aquella, ja llunyana època, només hi havia un gran servidor gratuit que era blogger que donava opcions molt reduides però satisfactories. Va obrir el seu primer bloc i va intentar, al igual com anys enrera havia intentat fer emulant a Pla, portar un dietari cibernètic, un quadern de bitàcora dels seus viatges per la xarxa.
I al igual que aquell vell projecte de dietari, va quedar oblidat ja que navegar ja era prou emocionant per tenir que escriure sobre allò que veies i a més el món de la xarxa era un món viu i sempre canviant del qual costava fer un plànol perquè moltes vegades aquells llocs màgics i remots deixaven d'existir per manca de pagament del site.

Anys més tard, durant un dinar o un sopar, no us agobiaré amb els detalls, parlant de llibres amb uns amics, va arribar al compromís de muntar una pàgina web on recomanar-los els millors llibres que havia llegit. El compromís es va esmunyir amb els efluvis de l'alcohol però rera aquell dinar o sopar, no us agobiaré amb els detalls, parlant de llibres amb uns amics, va decidir que potser ja era hora de possar-se.

I es va possar i va nèixer B de Llibre i va passar l'adreça als seus amics que sorprenentment són els que menys se la miren però a la xarxa ha descobert que hi ha més amics, i que han creat llocs màgics i remots que et conviden a visitar i que són els seus blocs i dels quals posses un enllaç al teu com si fos un quadern de bitacora per mariners perduts a la recerca de llocs màgics i remots.

I tu? Tens un lloc màgic i remot? I si no a que esperes a crear-lo? Es fàcil...



Passo el meme a:
La última comentarista de B de Llibre: http://tumateix-llibres.blogspot.com/
En Biel, primer comentarista de B de Llibre: http://tintaxinesa.blogspot.com/
En Jacme, el comentarista més personal: http://www.basar.cat/

4 comentaris:

Una ha dit...

No esperaba menos de ti,que eres un experimentado navegante.Gracias por el esfuerzo.

Anònim ha dit...

eiiiiiiiiiiii

fantàstic meme!

no sé si estaré a l'alçada, però ho intentarem! :D

Biel Barnils Carrera ha dit...

Hola Jordi, no recordava que jo fos el primer que deixés un comentari al B de Llibre. L'he anat a cercar i efectivament, sobre Moby Dick, que lluny que queda.
Salut i endavant amb aquesta energia de lectura-escriptura-internet-que-no-s'ha-d'acabar-mai.

Anònim ha dit...

meme fet!

http://www.basar.cat/?p=225