dissabte, de novembre 03, 2007

Star Trek - Viatge a les estrelles

Jo de petit volia ser astronauta, descobrir nous móns, noves civilitzacions, de gran em vaig tenir que conformar amb Internet i Star Trek.

Primer va ser la sèrie original que tenia aquell vulcanià inexpresiu que em fascinava. De petit l'imitava pentinat-me i actuant igual.

Després va venir la nova generació, la meva, Pikard em fascinava, Data m'encantava, en realitat tots em seduien. Per mi es la que ha tingut més personatges amb ganxo.

Quan van fer DS9 la vaig seguir per fanatisme però sense passió. No em va agradar gens. Posats a tenir estació espacial prefereixo Babylon 5.

Ara estic veient Voyager, no m'apasiona. La capitana em sembla pedant i una mica ruca. Encara no entenc com no han destruit la Enterprise però el Doctor és increible. Tota una troballa.

El futur es diu Enterprise, el meu cunyat la té grabada complerta. El problema és que el noi va marxar a viure a Hong Kong i a saber on són els CD's.

I mentrestant la meva dona m'ha llençat la meva samarreta del Sr. Spock perquè ja no m'entra i jo tinc un fustre galàctic.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran serie, la meva també és la del Picard. Les tres últimes no les he seguit. Esperem que Enterprise torni a rellançar la serie.
Jo ara segueixo Stargate sg1 i Atlantis

Una ha dit...

Siempre me ha costado ver la ciencia-ficción.Me gustan todas las películas de la saga de la guerra de las galaxias,Matrix,todas las versiones de los comics de Marvel(ahí tengo pendiente X Mem).Recuerdo una serie antigua "V".
Mi hijo se está riendo de mí porque dice que estoy mezclando Los Serrano con House,aquí mis hijos ironizando con mis cosas,jajaja ,Sácame de dudas que los míos dicen que esta pregunta de si tienen algo que ver se merece una entrada.Creo que me he metido en un jardín,digo Solaris,Expediente x y cada vez rien más .Saludos

Una ha dit...

En digital + hay un canal temático de ciencia-ficción,es el número 25 ,se llama SCI-FI y en él he visto Héroes

Mireia ha dit...

jo en vaig enganxar amb la clàssica quan anava a l'intitut i la feien a hores intempestives al 33. Però la meva, és la nova generació... m'encanta en Data !Voyager la vaig seguir una mica quan la feien pel 300, però no matava ( el metge tens raó,sí que era bo). De les altres dues no n'he vist res. Així l'última val la pena?

David Ciscar ha dit...

M’encanta trobar trekies pel món. En primer lloc, estic d’acord que la millor és la Nova Generació. Però em costa de veure-la doblada al castellà. Tinc el record de la sèrie en català i no sé acostumar-me a una altra cosa. Fins i tot, un cop que vaig veure Sweeney Todd a Madrid, on hi actuava un conegut meu, a la sortida me’l vaig trobar amb en Joan Crosses i no vaig poder-me estar de demanar-li que em repetís allò de “L’espai, l’última frontera. Aquests són els viatges...”. Ves què devia pensar de mi. També he estat seguint la Voyager, i al principi em costava força, però després em vaig anar acostumant, fins al punt de trobar-la a faltar en els canvis d’horari sobtats, amb els què TVC ens torturava. Més tard, he anat comprant algunes temporades d’Enterprise, i, tot i que em sembla més freda que les anteriors, és força respectuosa amb la manera de fer Star Trek. És molt interessant perquè tracta d’omplir buits, d’explicar allò que en les sèries anteriors es donava per fet.