dimecres, de novembre 14, 2007

Col·laborant amb el 30è joc literari

Ja fa 30 setmanes que el bloc Tens un racó dalt del món proposa jocs literaris cada dimecres, amb regals mensuals inclosos que sorteja entre tots els participants, i per celebrar-ho ha organitzat un joc especial amb la col·laboració d'una bona colla de blocs.
L'objecte d'aquest 30è joc literari consisteix en trobar diversos fragments del llibre "Cròniques de la Veritat Oculta", de Pere Calders, repartits per tots els blocs col·laboradors. El text que li correspon en aquest bloc és el següent:

"Estava malalt. Ho sabia. Intentava dissimular-ho rere un somriure feixuc, però una escletxa que s'obria delatora al seu front el delatava."

Si voleu participar, trobareu les instruccions a Tens un racó dalt del món, a partir del 14 de novembre al matí, al post del seu bloc titulat 30è joc literari. Us recordo que encertat la resposta dels jocs literaris del mes de novembre implica entrar al sorteig de dos premis:
-Un lot de 3 ampolles d'Oli de Tortosa, elaborat amb una selecció de les millors olives del Baix Ebre, varietat sevillenca.
- Un lot de llibres de Cossetània Edicions, format per: Centaures, de Mercè Foradada, Sabàtic, d'Antoni Cisteró, El triangle blau, de Jordi Cervera, El meu cadàver i jo, d'Àngel O. Brunet, i Des del cor del Marroc, de Josep-Lluís Gonzàlez.