dissabte, de novembre 17, 2007

My Girl - Madness

Avui aleatoriament ha tocat "It's Madness - 16 Classics Tracks". El primer que em va soprendre d'aquest disc és que la meva favorita "One Step Beyond" estava en un altra disc de More Classics Tracks.

La gràcia principal d'aquest disc no és només la inclusió d'alguna cara B sinó de la informació que et dona del posicionament de cada single i una mica de recull de la seva trajectoria. He dubtat entre "It Must Be Love" nº4 a les llistes angleses al 1981 i "My Girl" nº3 al 1980. Finalment m'he decidit per aquesta última ja que és una cançó menys coneguda i potser us fa gràcia. A més avui trio video ja que Madness és un grup que es gaudeix tant per la urella com per la vista ja que són molt divertits.

Espero que passeu una bona estona.

1 comentari:

Una ha dit...

No conozco mucho de este grupo, pero es que yo en música descarto pocos géneros, soy un poco loca y siempre me ha gustado lo movido.Este canal es uno de mis favoritos del Digital +,lo veo desde 1992 porque es como un youTube,te pone de toda clase de reliquias,a mis hijos y a mí nos gustan la música de antes, la de ahora y sería normal en mi con mi edad,pero ellos con 23 y 28 años...no saben vivir sin música.Mi hijo ahora está loco con Muse, EL lagarto amarillo ,mi hija y yo tenemos gustos atemporales.
Dices que tienes vinilos, yo tengo como más de 200 de moderno y 200 de clásica y cientos de cassettes.Estoy por comprar un tocadiscos por internet,el mio no tiene aguja.Saludos, estoy abusando ya de tu paciencia