dissabte, de desembre 22, 2007

Mathar By Indian Vibes

Tal dia com avui on la gent s'ha possat mística per veure si li toca la loteria, l'atzar ha volgut un disc místic i dificilíssim de trobar i que vaig tardar 10 anys en aconseguir (encara que fos només baixat per internet en el meu odiat mp3 - on estigui el flac...).

La peça en questió es va possar de moda als locals on possaven música indie a mitjans del 90 i és tracta d'un maxi fet per un conjunt de músics entre els quals destaca la presència del multifacètic e incombustible Paul Weller (The Jam, Style Council, etc.) que toca la guitarra i el sitar elèctric.

La reunió de músics la van batejar com a Indian Vibes i no van fer res més que un remix d'una peça que originariament apareixia al disc del percusionista de jazz Dave Pikes, Noisy Silence - Gentle Silence de l'any 1969. Aquest músic es va fer famós a la seva época per experimentar possant un amplificador al seu vibràfon (en anglès vibes). Nota: un vibràfon és com un xilòfon però amb làmines metàl·liques enlloc de fusta.

No he tingut mai oportunitat d'escolar la peça original però com veure-ho el remix de Weller i els seus amics és enganxós amb ganes.


2 comentaris:

Mireia ha dit...

Cada vegada tinc més clar que no entenc res de res de música; però m'ha agradat

Anònim ha dit...

ronco brocho como lo toro mixtucio enolo envrio o lo conto. mio pis como o moio. Weller esio perosio.

comono