diumenge, de desembre 23, 2007

I Am Legend

Ja fa temps al meu altre bloc B de llibre vaig fer un post sobre el magnífic relat de Richard Matheson que descrivia l'experiència de l'últim home sobre la Terra. En ell ja avisava de que es preparava una nova revisió cinematogràfica del relat amb Will Smith com a protagonista.

Doncs bé, ja està aqui la pel·lícula i la he vist. He de reconèixer que esperava més ja que no és més que un film d'acció catastròfica de segona amb protagonista conegut ensenyant muscle i fent filosòfia barata.

Una vegada més el relat de Matheson queda només per fer maco als titols de crèdit com a basat en, i aquesta versió tenien que haver posat basada en "L'últim home viu" amb Charlton Heston (que per cert m'agradava molt més) ja que li copia molts tòpics. Espero que algun dia algú es digni a reposar a TV o a penjar per internet la primera versió de totes, "L'últim home sobre la Terra" que diuen que és la més fidel a la novel·la i que m'agradaria veure. Mentres això no succeeixi prefereixo rellegir el relat que és una autèntica joia.

2 comentaris:

zel ha dit...

Joedi, la van fer fa poquet, un parell de setmanes, la vaig veure, o sigui que l'hauràs de llogar!!! Bones diades.

Albert_stk ha dit...

Era d'esperar cine comercial made in USA