divendres, de març 28, 2008

Algú ha vist el meu cap????

Intento ser ordenat i metòdic sense que això arribi a ser una enfermetat. Bona prova d'això és el meu escriptori de casa que és un auntèntic merder.

Però la qüestió és que últimament vaig tan liat que no ha estat fins avui que no m'he adonat que ni tan sols havia canviat el llibre que estava llegint. Ara puc penjar el nou i comentar-lo una mica ja que m'he llegit ja una tercera part.

Cheever és un d'aquells autors que molts recomanen i mai t'atreveixes a llegir ja que totes les seves recopilacions ronden el miler de pàgines. Si goses fer-ho, descobreixes un escriptor de contes diferent. Les seves històries són planeres, amb gent de carn i ossos que suspira, somia, poques vegades guanya i moltes vegades perd.

En dues paraules, Reality bytes.

2 comentaris:

Una ha dit...

¡anda,anda,anda! tengo wifi, tengo wifi ,estoy como una niña con zapatos nuevos, me puedo quedar cómoda en mi estudio-habitación-salón-sala de audiovisuales ...hasta el perrito está feliz porque le gusta mucho más este lugar de la casa y a la gata también .No sé si captas la cantinela ..tengo wifi,tengo wifi y tú no ,anda .No te piques ,es una guasa infantil.Me gustó lo del avui porque era la tuya,la crítica más personal. Un abrazo

Jordi Gonzalez ha dit...

Elis, elis!! Yo tambien pero no me funciona porque yo tengo una casa de más de 300 años con las paredes asiii de gordas.
Yo no la cableé, buahhhhhhhh!!!!!!
Con la pasta que me cuesta cada vez que quiero tocarle una puñetera piedra...