dimecres, d’agost 13, 2008

Avui no es presten llibres, demà si

A aquesta conclusió he arribat i aquest cartell em veig obligat a penjar a casa meva. Qui vulgui un llibre que vagi a la biblioteca!!!!

Ja és indignant que m'hagin desaparegut llibres que m'encanten com "El dia dels Trífids", "El embrujo de Shanghai", "El perfum" a d'altres que no recordo el títol però si que els tenia i he reclamat al seu dia a qui els vaig deixat i ho han negat per activa i per pasiva.

Per culpa de deixar llibres m'he que quedat sense llegir "L'enigma Poe" després d'haver-me gastat els meus diners i dos anys després no trobo qui se l'ha endut de casa...

I per rematar la feina ahir va venir el meu cunyat i m'acusa de tenir molta cara ja que jo tenia dos llibres seus i jo me'ls havia quedat heredats del seu germà de quan va marxar a Hong Kong. Doncs que hagués mirat en les caixes igual que jo!!!

PD: I el mateix pel DVD. Qui s'ha emportat el meu DVD de "El Pacto de los lobos" ???

4 comentaris:

Mireia ha dit...

Nosaltres hem acabat per marcar els libres amb un ex-libris i amés els entrem a un programa amb la persona i data de préstec. Una mica biblioteca, sí però si o no hi ha manera

Una ha dit...

Qué cara más dura tienen algunos,yo no he pasado por esos malos tragos.

Jesús M. Tibau ha dit...

per a mi és sagrat tornar els llibres que em deixen

bajoqueta ha dit...

Jo també ho considero sagrat, per tant quan me deixen un el torno a l'acabar-lo. Quan llegeixo això penso en los que a mi tampoc m'han tornat mai, i me fa una pena horrible.