divendres, de juliol 11, 2008

Passo del iPhone

La gent sembla idiota. Tots a la carrera darrera d'un telèfon mòvil ple de funcionalitats de les quals no faran servir ni el 10% d'aquí 3 mesos i tot per pura moda.

Vaig estar veient el que té un amic meu (de l'anterior fornada). Reconec que és molt maco, molt fàcil d'utilitzar i a la vegada molt inútil.

La majoria de les seves funcions poden ser superades i millorades per un bon reproductor MP4 que a més són actualitzables.

No m'agrada que no utilitzi software lliure, que no se li pugui canviar la bateria, que no suporti pdf, que no reprodueixi flac, que no estigui en català...

Estic segur que algun dia el telèfons movil tindran totes aquestes funcionalitats (possiblement abans del que ens pensem) però fins llavors potser ens caldria meditar que es el que realment necessitem i el que les companyies ens mostren com a modes per tal d'incentivar el nostre consumisme voraç.

6 comentaris:

Una ha dit...

Oí en SERDIGITAL,un programa sobre tecnologías que Apple son unos maestros en la estética y en lo de la música,pero no en la tecnología de los móviles,también dijo su director que tiene uno de la antigua generación que,para renovar la música,acabas pasando la Visa porque si no no hay manera.
Mis hijos se trajeron los I-touch de Nueva York y son increíbles,a Patry le ha servido mucho para grabarse temas,para repasarlos por la calle,tiene mucha capacidad pero,claro,no es teléfono,aunque se conecta muy bien a la red tb.
Para mí si querría el touch antes que el phone porque se ven las fotos de manera fantástica,para hablar por teléfono es una locura atarse a ese contrato leonino.Demasiado caro.

Jordi Gonzalez ha dit...

Doncs jo estic enamorat dels iRiver. Molta qualitat i bona relació qualitat preu. Permet actualitzar per internet, carregar el que vulguis des de el teu ordinador, i es menja gairebé tots els formats.

Estic desitjant que el meu cunyat vingui de HK per tal que em porti un. Per molt menys que costa un iPhone tens 80Gb de reproductor autenticament multiformat.

Mireia ha dit...

Doncs a mi totes aquestes paridetes, i ja admeto que ho són, m'agraden. Estic desitjant poder deixar la meva palm i el telèfon i anar amb un únic aparell, però encara no sé quan serà això ni que serà- un iphone, una blackberry un onetouch, ja ho veurem. Ara coma ra estic a l'espera

-- ha dit...

pues yo venía aqui para defender el itouch xD que es igualito al iphone pero... para navegar por la red.... mucho más útil a mis necesidades que atarme a un contrato... en nueva york me salio 100 euros más barato, sale por unos 300 euros aqui, y no se... no sabía que le iba a sacar tanto partido, pero es un cacharro interesante...

eso si...

no me interesa el iphone, solo por lo delicado de la pantalla táctil, el tamaño y que... un movil con el uso se casca.. y esto.. si se casca.. en fin... lo puedes tirar practicamente...

Jesús M. Tibau ha dit...

no cal deixar-se portar impetuosament per tots els productes que ens aboca al damunt la societat del consum.

bajoqueta ha dit...

Jo tinc el mateix mòbil de fa 3 anys, i quan el vaig comprar ja era un model vell, i no puc ni fer fotos. Però jo estic molt contenta per què lo faig servir pel que el necessito.
A mi tots estos aparatitos que tenen tantes coses los veig una mica desaprofitats.
Sóc rara ho sé, per què a la majoria de gent li agrada avançar i tenir coses noves. Però jo sóc pràctica i només compro el que realment utilitzo.