divendres, de juny 13, 2008

Periode de vacunacions

Aquesta setmana finalitzava el periode de matriculació a les escoles.

Això ens ha fet recordar una trucada que van rebre d'un senyor rumanès que molt educadament demanava per contactar amb el tècnic d'educació ja que tenia un problema urgent amb el seu fill. Al no estar li varem preguntar de què es tractava i ens va contestar molt clarament que tenia que vacunar al seu fill ja que tenia 4 anys i s'acabava d'enterar que aquí era obligatori però a Romania no ho era fins als 5 anys.

Temerosos per la salut del nen el van derivar al CAP. Passada una estona ens va tornar a trucar, més nerviós i fins i tot irritat. Al CAP no l'havíem volgut atendre.

Li varem agafar les dades i varem trucar nosaltres al CAP per esbrinar que pasava ja que trobavem aquest fet vergonyós. Desatendre una pobre criatura!!!

La administrativa que ens va agafar el telèfon el va recordar de seguida: "Un Sr. romanès? I tant que no l'hem volgut atendre!!! El que vol es matricular el seu fill a l'escola ja que s'acaba d'enterar que aquí és obligatori a partir dels 3 anys."

Naturalment li varem passar les dades al tècnic d'educació que el va trucar al dia següent i després ens deia: "Que malament entenia a aquest. Venia a matricular al seu fill i només deia que el volia vacunar".

Que ens havia d'explicar!!!

1 comentari:

Mireia ha dit...

Boníssim...i el pobre home a munt i avall